сряда, юни 02, 2010

За истинските таланти и имитацията

Постът е провокиран от едно наистина интересно изпълнение на бийтбоксър - напоследък доста популярно течение.

Изпълнението на тези млади хора ме наведе на мисълта, че всеки има талант, скрит някъде в себе си е въпрос на желание и време да извадиш таланта си и да го развиеш. Наскоро прочетох в една книга, че в повечето време ние се концентрираме върху това, което не правим достатъчно добре и се стремим с упражнения и обучение да станем добри. Света около нас постоянно крещи, че има по-добри от нас в това и онова, и ние полудяваме от желание да се осъвършенстваме точно в тези области. Въпросът, обаче, е да открием скритите си таланти и да работим в тази насока. Успехът ни е гарантиран, като със сигурност пътя до там ще е гарниран с голяма доза удоволствие и забава.

А сега послушайте:

3 коментара:

  1. Съгласна съм с теб. Ако впрегнем силите си в нашата дарба с лекота и удоволствие може да постигнем много. За това е писал Робин Шарма в "Монахът, който продаде своето ферари". Колко ли са тези, които са готови да зарежат сигурното, за да се отдадат на призванието си?

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Гледах почти цялото клипче. Много са оригинални. Отказвам се от предишния си коментар. На живо сигурно са още по-интересни.

    ОтговорИзтриване

Моля, използвайте кирилица за да коментирате.