петък, януари 13, 2012

Приятните места за кафе?



Напоследък все повече имам нужда да разнообразявам местата, на които консумирам. Започват да ми омръзват и се усещам, че не ходя с голямо задоволство. Едно от местата, които напоследък са ми доста любими - Лайм, днес много ме разочарова. Не, не беше храната, и не, не беше обслужването. С изненада открих, че от скоро в заведението се пуши. Отиде приятната атмосфера,   приятната миризма на кафе и ароматни чайове. Единственото, което усещах тази вечер беше цигареният дим. Дори музиката не чувах. Разочарован съм. Та нали се говори, че до няколко месеца няма да се пуши на обществени места? Кой реши, че това е добра стъпка за и без това препълненото вечер заведение? Липса на клиенти - едва ли? Кой?



Ще трбява да намеря ново любимо място близо до офиса. Ма Бейкър на Раковска е добре, но не става да прекараш много време в него, повече като магазин е, не ми е толкова уютно както в Лайм.

+това е от местата, които страхотно много ми харесват, за съжаление обаче е доста далече от офиса ми. Бих посещавал подобно кафе, ако е наблизо. Много ми харесва обстановката, посетителите и разбира се приятното кафе и домашните сладки ;-)



Разбира се старият добър Старбъкс е наблизо, но често там е препълнено и много шумно. Ще ми трябва ново място за кафе изживяване, добра интернет връзка и спокойна творческа атмосфера. Някой с предложения?




3 коментара:

Моля, използвайте кирилица за да коментирате.