понеделник, януари 16, 2012

Събитие.бг - е, вече е лесно



Днес бях на едно мило събитие, дано имаме повече поводи да се събираме - представяне на www.sabitie.bg - страхотна нова услуга, която улеснява всички, които искат да организират събитие в България.

Разбира се, че концепцията не е нова, но необходимо ли е? Иновацията е на местно ниво. Опитвали ли сте услугите скоро на някой от "българските"сайтове за продажба на билети? Именно това имам предвид. Преживяването е меко казано .... потресаващо.

Събитие.бг е страхотна алтернатива на съществуващите решения и се надявам да има късмета повече организатори на събития да заложат на платформата. Със сигурност има труден път да извърви услугата, но в момента който привлече някой от основните организатори на музикални или спортни събития в страната, успехът би бил неизбежен.

Харесва ми лесният и прост интерфейс, възможността много бързо и без излишни полета да закупиш билет за желано събитие. Дори не е необходимо да създавате акаунт, за да ползвате услугата на сайта.

Вярвам в успехът на български проекти. Затова се надявам проектът да е успешен и да видим много хора да го изкопират, защото това неизбежно ще се случи, като с модела за груповото пазаруване.

Ако не сте чули какво е Събитие.бг, заповядайте на OpenCoffe January утре, 17 януари в 19.00 ч. в +това, където Иво Апостолов ще представи проекта за промотиране и организиране на събития. Заслужава си, не пропускайте!

3 коментара:

  1. Крис страхотен си, само не каза от кое вино пи, защото остана и мога да ти взема някоя бутилка за утре :)

    ОтговорИзтриване
  2. Хехе, разбира се - червено вино през зимата, винаги ;-)

    ОтговорИзтриване

Моля, използвайте кирилица за да коментирате.