неделя, юли 13, 2008

Новите частни тарифи на БТК - по-обидни имена не можаха ли да измислят

Нов, освежен сайт. Пълен с глупости обаче. Разглеждам днес тарифните планове за частни абонати, и какво да видя? Ето три най-фрапиращи примера: 


  • БТК Инвалиди - маркетинговият отдел подиграва ли ни се? Ние всички станахме с увреждания покрай услугите, които ни пробутват. Не мислят ли, че тази дума отдавна е излязла от употреба, че да нарекат на нея план, пък колкото и добронамерени да са били? Да видим ЦНЖ какво мисли по въпроса? 
  • БТК Минимум - като се има предвид, че следващия план в списъка е БТК Ограничен, и въобще липсва БТК Максимум, ми се струва, че който и план да избереш все си прецакан. Подпиш това документче, изчакай няколко седмички, дупчица тук и там, нали се сещате....
  • БТК ISDN (2B+D) - това пък какво е и какво прави в списъка с планове за частни клиенти? Леля Гичка как ще си го поръча това, тя не може да го прочете. Ами добре, хайде, да речем, че леля Гичка избере БТК Ограничен щото няма пари. Аз съм образован и начетен, и пак не разбирам какво е това 2B+D. Обаждам се на БТК, за да попитам. Оказва се, че това  2B+D е вид ISDN, ама какво точно означава и защо стои в името на плана, никой не може да каже. 

Браво БТК! Определено мислите за новите си клиенти! 

2 коментара:

  1. според мен наустина си е обидно да се използват такива имена. Аз разбирам какво е 2В + Д ама не разбирам защо са го сложили за име при положение че никой не се интересува каква е технологията на услугите, важно е какъв е резултата. Просто е жалко това което правят от БТК

    ОтговорИзтриване
  2. БТК Олигофрени - това е винаги актуалния тарифен план, услуга и вс каквото ви хрумне.

    ОтговорИзтриване

Моля, използвайте кирилица за да коментирате.