понеделник, декември 15, 2008

Писна ми от мобилните оператори....

Напоследък не гледам много телевизия, но тази вечер реших, че ще бъде хубаво да гледам поне финала на Dancing Stars. Признавам си, това е първи път в който гледам формата и може и да съм пропуснал шоуто, но така или иначе....... поне хванах края... Или мене ме хванаха! Защото реших да пусна един sms в подкрепа на Орлин и разбира се, колкото пъти го направя, толкова пъти получавам това съобщение:



Забележете, в колко съм пуснал съобщението - 10:30 PM - поне 15 минути преди края на гласуването. Отговорът пристигна в 11:15 и гласи разбира се, че в момента няма активно гласуване.... Оказва, че обаче че от датата и часа на sms съм го получил след има няма два часа ....утре в 1:14 AM. Ако още е понеделник, 15 декември, значи не съм получил това съобщение, значи не съм публикувал този пост....

С нетъпрение очаквам да видя извлечението за декември. Ако са ми го тарифирали за левче, ще има продължение ;-(((

4 коментара:

  1. Това кой оператор е ?

    ОтговорИзтриване
  2. И при мен се получи същото само че за бигбрадър 4 пуснах смс-и към 21:30 ,самото гласуване беше до 22:50 а моите смс-и не бяха регистрирани и след 24:00 почнах да получавам отговори че в момента няма ......... и така до сутринта и се наложи да оставя гсм на без звук за да мога да спа е щях да забравя оператора ми е ВИВАТЕЛ !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Бой до дупка по мобилните оператори - и за един лев да е, ако не си търсим правата, ще продължават да ни смъкват кожите - от теб един лев, от мен... капка по капка - море!

    ОтговорИзтриване
  4. с гаранция са те тарифирали.:)

    ОтговорИзтриване

Моля, използвайте кирилица за да коментирате.