петък, януари 16, 2009

Резултати от скромната ми анкета за отваряне на 3 и 4 блок на АЕЦ

Почти на шега пуснах една малка анкета - само един въпрос. Исках да тествам как работят анкетите в Google Docs, но също така ми беше интересно да видя какво мислят по въпроса с отварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй посетителите на моя блог.

С изненада установих, че 119 човека са попълнили анкетата - страхотно постижение. Благодаря на svejo.net за качествения трафик!

В графиката долу липсват 8 гласа поради факта, че при пускане на анкетата бях направил правописна грешка в един от възможните отговори. При промяната по някаква причина google docs не отчита гласовете, дадени за промения аргумент.



За отваряне на блоковете        77    69%
Против отваряне на блоковете        27    24%
Нямам мнение        2    2%

Прави впечатление, че само 2% от непредставителната ми извадка нямат мнение по въпроса - един от хората, гласувал така е дал аргументите си в коментар към анкетата.

Мнозинството подкрепят идеята за отваряне на блоковете. Друг въпрос е, колко възможно е това, като се имат предвид ангажиментите ни към Европейския съюз и официалното негативно желание оттам да се повдига един приключен за тях въпрос. Дори във време на криза....

Времето ще покаже...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, използвайте кирилица за да коментирате.