петък, юли 04, 2008

Новият дизайн на Вивател и БТК - за един ден

Вчера исках да проверя нещо на страницата на Вивател и приятно бях изненадан от нова визия. Сайтът се отваряше много бавно и доколкото схванах сайтът на мобилния оператор е инкорпориран в този на фирмата майка БТК. Ще призная, че изглеждаше по-свежо от предишния вариант, въпреки че явно имаха проблеми с новия сайт: 

Малко по късно ми се зареди това: 


Днес като се присетих, че вчера не съм намерил това, което ми тряваше реших да отворя наново сайтовете на БТК и Вивател. И какво да видя - ами върнали са стария дизайн....Едно напред, две назад..... Всъщност новия сайт можете да видите тук.




1.1 Как да открия телефонен пост в БТК? - няма инфо. И защо да има, защо ще откиваш стационарен пост не ми е ясно. Според мен единствения виновник БТК да съществува са кредитните компании и банките - всеки път като отида да кандидатсвам за кредит ме питат за стационарен телефон на роднина. Абе хора, в кой век живеете? Аз нямам роднина, който да си е оставил домашния стационарен телефон. Единствено в офисите има такива екстри. Любимият ми въпрос е, когато видя този въпрос в документите за кандидатсване е да попитам банковия служител дали той има стационарен телефон. Познайте какъв е отговорът! 

Вие имате ли домашен стационарен телефон? 

2 коментара:

  1. Наистина е по-добре с нова визия.

    Хаха...домашен телфон ли? какво беше това? ааа да, оная "кутия" която седи на шкафчето и събира прах хаха.Последния път когато вдигнах слушалката беше преди около 4/5 месеца, ама не я вдигнах защото звънеше а просто да видя дали има сигнал :).А дом. телефон при мен не е влизал в употреба от минимум 6 години!

    ОтговорИзтриване
  2. Почти по- вече от 20г нямам стационарен телефон в България и не виждам защо ми е да плащам такси на БТК, при положение, че съм постоянно на път и мобилният телефон е в джоба ми.Никой няма шанс да ме намери у дома през деня, а нощем си изключвам телефона.БТК да го духат!

    Във Франция имам стационарен телефон, но понеже е вързан с интернета няма импулси и мога да провеждам безплатни разговори с 58 държави в света. България е сред тях.БТК да го духат!Мошеници.

    ОтговорИзтриване

Моля, използвайте кирилица за да коментирате.